Saturday, October 20, 2012

Ubat Buasir


Ubat Buasir


Ramuan Taufiq diasaskan oleh Hj. Abdul Kadir Che Ali atau lebih dikenali sebagai Pak Dir.
Ramuan Taufiq didapati bukan sahaja memberi kesan yang sangat baik kepada pesakit yang mengidap buasir malah juga sakit-sakit sendi & saraf serta luka dalaman bagi wanita .

Klik di sini untuk mendapatkan sedikit penerangan mengenai penyakit buasirWaktu yang terbaik untuk ubat ini diambil ialah pagi dan malam selepas makan.
Ramuan Taufiq ternyata mujarab, Insya-Allah kerana terbukti oleh ramai pesakit telah sembuh sepenuhnya walaupun telah lama mengidap penyakit tersebut.
Klik di sini untuk melihat testimonial pesakit.

“Anda tidak perlu bayar jika tidak berkesan”
- Jaminan ini untuk mereka yang membuat pembelian secara online sahaja.

Harga Sekotak RM 68.00 (30 biji kapsul)
Satu rawatan memerlukan 3 Kotak 

Untuk mempercepatkan proses penyembuhan, anda dinasihatkan mengamalkan beberapa tabiat kesihatan di bawah supaya dapat mempercepatkan penyembuhan dan mengelak buasir di masa hadapan.
  • Elakkan sembelit. Makan diet yang mengandungi fiber yang tinggi, minum banyak air dan membuat senanam yang tetap walaupun hanya dengan berjalan. Anda juga boleh mendapatkan fiber tambahan atau pelembut najis.
  • Jangan tunggu ketika anda ingin membuang air besar, cuba jangan meneran apabila membuang dan dan jangan berlengah-lengah ke bilik air.
  • Buat Senaman Kegel setiap hari. Ia dapat meningkatkan pengedaran di kawasan rectal dan menguatkan otot-otot di sekeliling anus, menguatkan otot-otot di vagina dan uretha mempercepatkan badan sembuh selepas bersalin.
  • Elakkan dari minum air tebu, memakan buah nenas dan kacang bendir.


Bagi yang ingin membuat pembelian secara online:
www.ramuantaufiq.com

Selepas membuat pembayaran, sila hantarkan butiran-butiran dibawah melalui SMS atau emelkan ke:ramuan.taufiq@gmail.com


* Nama bank, masa, jumlah bayaran dan tarikh transaksi

* Nama dan Alamat Penuh

* No. Telefon

Penghantaran akan dilakukan melalui POS LAJU. Penerimaan barangan biasanya dalam masa DUA hingga TIGA hari bekerja. Pastikan anda memberikan alamat yang betul untuk memastikan penghantaran tidak tergendala.

SEBARANG PERTANYAAN ATAU MASALAH SILA HUBUNGI:

014-804-8822  www.ramuantaufiq.com

No comments:

Post a Comment